Rreth Nesh

Objektivi i faqes senoralove.com është të qënurit dyqani më i madh online i bizhuterive në Shqipëri dhe 
Diaspore, i menaxhuar nga një ekip me eksperiencë dhe të dashuruar me punën e tyre.

Ekipi jonë ndjek nga afër modën dhe sjellin për ju produktet më të reja, të bukura dhe më me stil në tregun Shqiptar për të arritur kënaqesinë e cdo përdoruesi. Te gjitha produktet që Señora sjell për ju janë të testuar dhe të certifikuar kundër alegjive. Njekohesisht ne ju garantojmë të gjithë përdoruesve që Blejnë produktet tona: rimbursim brenda 24 orëve në raste pakënaqesie nga produkti.Señora sjell te ju produkte që mund t’i përdorni gjatë gjithë kohës. Varset , byzylykët, unazat dhe vathët që nuk e humbin kurrë popullaritetin e tyre.

 

Produktet & Transporti

Señora (senoralove.com) sjell për ju produkte shumë kualitative, të certifikuar dhe të testuar kundër alegjive, me garanci dhe në kategori të ndryshme.

Ju mund të bëni blerjet tuaja lehtësisht me një pagesë të vetme cash, me një kartë krediti, kartë debiti ose opsione pagese me porosi / EFT dhe 3D SECURE (blerje të sigurta).

Porositë e bëra para orës 15:00 do të dërgohen brënda ditës. Porositë e bëra pasdite do të dërgohen gjithashtu të nesërmen.

Duhen afërsisht 1 deri në 3 ditë pune që ngarkesa juaj të arrijë tek ju. Kjo periudhë mund të ndryshojë në varësi të rajonit ku ndodheni, problemeve të përjetuara dhe ngarkesës.